2019. október 23., szerda

Karácsonyi fotózás



   Akinek már van gyermeke évente legalább egyszer elmegy családi fotózásra. Ez vagy szülinapkor vagy ami még gyakoribb, karácsonykor történik meg. Hiába van kéznél a kamera már minden háztartásban, meghitt, játékos, vidám pillanatokat, amikor az egész család szerepel a képen és az még éles is, csak ilyen körülmények között lehet készíteni.





~TIPPEK~

1.) IDŐPONT 
Aki nem akar lemaradni, már szeptember végén, október elején kérjen időpontot a fotósától. A hétvégi időpontok pikk pakk elfogynak, hiszen mindenki akkor tud jönni családostól, a gyerekeknek is azonos a bioritmusa, így nem sok ideális időpont marad egy-egy hétvégére.







2.) CSAK NYUGI!

Nem kell túlizgulni egy fotózást! Nem baj ha a gyerek nem azt csinálja, amit mi szeretnénk, a fotós leköveti és így is készülnek jó képek róla. A fotós kézben tartja az eseményeket, csak mosolyogjunk, érezzük jól magunkat végig, a pozitív energia rászáll a gyerekre is és utána ő is velünk tart mindenben, csak egy kis idő kell neki. 








3.) FRIZURA ÉS SMINK

Az anyukáknak érdemes az extra szolgáltatásokat igénybe venni, ha már fotózás, akkor ez a nők esetében nagyon sokat számít. Egy óra készülődés pluszban fotózás előtt, de mivel örök emléket készítünk, az ilyen képeket szívesebben nézi vissza mindenki. Addig apa elvan a gyerekkel a váróban. ;) 





4.) RUHAVÁLASZTÁS

Az alapvető tudnivaló az az, hogy a vékony csíkos és apró mintás ruhadarabok digitálisan vibrálnak, ezért kerülendők. Ellenben az egyszínű ruhák jól mutatnak fotón. Legyen az pasztell színű vagy pont hogy élénk színű, a lényeg, hogy tükrözze a személyiséget és passzoljon a dekorhoz is kicsit.
Lehet hozni váltó ruhát is és akkor még színesebb sorozat tud készülni egy alkalommal.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése