2020. február 13., csütörtök

Egy kis glamour

   A glamour a fotográfiának olyan műfaja, melynek fő célja a női természetesség és szépség kiemelése. Rendkívül népszerűek lettek a menyasszonyok körében, akik meg akarják lepni leendő férjüket egy kis meglepetéssel a nagy nap előtt. 
Emellett vannak akik egy nagyobb fogyás eredményét szeretnék megörökíteni, próbálják elhagyni a komfortzónájukat vagy csak valami újat szeretnének kipróbálni. Egy biztos: Minden nőnek ajánlom, mint egy önbizalom tréning része. 




   Az első 10 percben a nők nem igazán tudják önmagukat adni a kamera előtt, hiába én mint női fotós állok a másik oldalon. Aztán ha meglátjátok magatokat a kijelzőn felkiáltotok, hogy "Uh, de jó! Ez tényleg én vagyok!? " és máris ráéreztek az alkotás ízére és kezdődhet a csapatmunka. 

Egy jó sorozathoz 2 óra fotózásra van szükség, amibe maximum 5 szett váltása fér bele.  A gyönyörű csipkés darabokon túl egy laza ing, egy köntös vagy egy kötött pulcsi is nagyon jól mutat.


Ne aggódj azon, hogy nem tudsz dögösen nézni a szemeddel a kamerába, azt a profi smink megalapozza neked és azon se stresszelj, hogy nem tudod, hogyan kell mozogni a kamera előtt, mert az instrukciók adása pedig a fotós dolga. 






A stúdió szobákon belül is van 1-1 szoba, ami kifejezetten jó enteriőrt biztosít ehhez a témához. Egy kád, amiben akár vizet is lehet engedni virágszirmokkal; gyertyafény; hangulatos lámpák, akár egy gyönyörű hotelszobában. Azonnal otthon fogod magad érezni.






Gyere el, próbáld ki magad, lásd meg magadban a vonzó nőt és lepd meg magad vagy a párod egy ilyen gyönyörű sorozatból készült fotókönyvvel nem csak Valentin napon! ;)



1 megjegyzés:

  1. Egy vendégem ezt írta, miután megkapta a képeket: "Most már nem sétálok, hanem vonulok az utcán!"
    Imádom! :)

    VálaszTörlés