2019. október 2., szerda

Kérjek-e sminket a fotózásra? Ez nem kérdés!


A profi smink, mint lehetőség van felajánlva a fotózás mellé, külön igénylehető,  de ez olyan, mint a sorok közötti olvasás:  naná, hogy kell, nélküle nem teljes a kép.



Nem mindenki sminkeli magát a mindennapokban, ezt valahol mélyen megértem, de a fotózás pont nem az a környezet, ahol ez tud működni. Valami alap egyszerűen kell, nincs mese.







Wanda Tamási Makeup nyilatkozta: 


"Okleveles, profi sminkesként fő célom, hogy vendégem előnyös vonásait, adottságait kiemeljem. Ez előzetes egyeztetés alapján történik, kinek-kinek igénye szerint: a természetes hatásútól a füstös, egészen hangsúlyos sminkig terjed a skála. Így vendégem nem csak szépen fog kinézni, hanem annak is fogja érezni magát, a magabiztosságnál pedig kevés jobb "szépítőszer" van.

Teljesen érthető, ha valaki a minél természetesebb megjelenésre szeretne törekedni, ugyanakkor a fotózásra készült sminkről tudni kell, hogy a fények és az utómunkálatok általában halványítanak, így akár egy erősebb smink is visszafogottabbnak tűnik az elkészült képeken. 
Úgy gondolom, ha már az ember profi fotózást kér, megéri hozzá profi sminket is választani, hogy valóban tökéletes képek készüljenek. "







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése