2017. február 28., kedd

Vedd fel a kedvenc farmered és tedd különlegessé egy blézerrel!

         ”A stílus elárulja, hogy ki vagy, anélkül, hogy egy szót szólnál.”       
  (Rachel Zoe)    


                       
Sokunk ruhatárában megtalálható és mondhatni legpraktikusabb ruhadarabunk a blézer. Praktikus, mert szinte mindennel kombinálható, így mindenki számára beilleszthető lehet a hétköznapi viselet közé. Az egyszerű farmer-póló verzió egy jól megválasztott blézerrel és kiegészítővel igazán stílusossá válhat.

Különböző fazonúak vannak jelen az üzletekben: gombos-gomb nélküli; hosszú-rövid; vagy épp ujjas-ujjatlan és még sorolhatnánk; de ami biztos, hogy ekkora választékban mindenki megtalálhatja az alkatához leginkább illőt.


Alacsony lányoknak ajánlott a rövidebb, maximum derékig érő blézer, a hosszú fazonúak összenyomják őket. 



Magasabb lányok bátran kísérletezhetnek hosszabb fazonokkal, sőt náluk szóba jöhetnek a mostanság egyre népszerűbb akár térdig érő blézerek, melyek mellényként, kabátként is funkcionálhatnak attól függően, hogy ujjas vagy ujjatlan típusról van szó. 


A teltebb idomú hölgyeknek a derékig érő blézerek a legelőnyösebbek és lehetőség szerint középen elhelyezett egygombos megoldást válasszanak.


A kevésbé nőies alkatúak, "fiúsabb" típusúak vásárláskor tartsák szem előtt, hogy a blézer gallérja valamilyen díszítéssel például gombbal, virággal, fodorral legyen feldobva, mert ez optikailag szélesíti a felsőtestet, így emlékeztet a homokóra alkatra.







Ha megtaláltuk hozzánk a leginkább passzoló fazont, akkor bátran kísérletezzünk kiegészítők terén - legyen szó táskáról, cipőről, nyakláncról vagy épp fülbevalóról -, ez fogja meghatározni, hogy elegánsabb vagy sportosabb lesz-e az összkép. Magas sarkú választása esetén a blézer farmerrel is elegáns összképet mutat, míg ugyanez a szett vászoncipővel már sportosabb benyomást kelt.
Elmondható, hogy a blézer már nemcsak a hivatalos, elegáns öltözködést jelenti, hanem egy elegánsan laza vonalat is képvisel.






                                                                                                                                                         Gina Photography

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése